ORDER  EXPRESS:
0122366551 / 0162251579

GAMATEMAS.COM

PUSAT JUALAN ONLINE PRODUK GAMATEMAS DIPERCAYAI SEJAK 2003

Membantu merangsang penumbuhan semula jantung, hati, limpa, buah pinggang dan organ badan yang mengecut dengan usia. Meningkatkan keupayaan jantung. Menguatkan sistem immuniti badan. Meningkatkan tahap keupayaan senaman. Memperbaiki fungsi ginjal. Merendahkan tekanan darah. Memperbaiki profil kolestrol, meningkatkan HDL dan merendahkan LDL. Menguatkan tulang. Mempercepatkan penyembuhan luka. Menganjalkan dan menegangkan kulit. Menggalakkan penumbuhan rambut. Menajamkan penglihatan. Menghilangkan kedutan. Menghilangkan selulit. Menambahkan keceriaan. Meningkatkan keupayaan memori. Menyenyakkan tidur dan pelbagai lagi penyelesaian penyakit lain.

 • Merupakan formulasi semulajadi bebas gula dan lemak.
 • Mengandungi faktor perangsang rembesan HGH (Hormon Tumbesaran) dari kelenjar pituitari.
 • Membantu meningkatkan tahap tenaga.
 • Meningkatkan daya tahan tubuh badan.
 • Mengembalikan masa keremajaan anda.

Kandungan
Kolostrum, Arginin, Glutamin, Fosfatidilkolin, Niasin, ekstrak Gamat, Asid Askorbik dan perangsang yang lain seperti Lysine, Glysine, Triptofan dan Vitamin B6

 • A natural sugar and fat free formulation.
 • Containing secretagogues that stimulate the secretion of HGH (Human Growth Hormone) by the anterior pituitary gland.
 • Helps to enhance the energy level.
 • Helps to boost the body imunity.
 • Restoring the body youthfulness.

Ingredients
Colostrum, Arginine, Glutamine, Phosphatidylcholine, Niacin, Gamat extract, Ascorbic Acid and other enhancers ie Lysine, Glysine, Trytophan and Vitamin 
B6

BIO-H*HGH MENGURANGKAN LEMAK BADAN.
Adakah anda memberi perhatian terhadap berat badan yang sukar dikurangkan bila usia anda bertambah? Lemak badan bertambah dengan cepat daripada sebutan perkataan"BERSENAM" . kini, dengan meningkatnya aras HGH, satu unjuran reaksi enzim berlaku di dalam sel-sel yang akan mempercepatkan pembakaran otot tanpa lemak pada kada8 hingga 10 peratus. dalam jangka masa enam bulan. berat badan anda mungkin akan kekal atau pun naik, tetapi badan anda akan menjadi lebih kental dan tanpa lemak dengan berkurangnya lemak yang akan berlaku di sekitar abdomen dan pinggul.

BIO-H*HGH MENEGANGKAN MUKA SECARA SEMULAJADI.
Adakah anda masih menginginkan paras rupa yang muda? Dengan HGH, anda akan kelihatan lebih muda dalam jangka masa beberapa bulan sahaja. HGH merangsangkan protein sintesis dan mengaktifkan kolagen dan elastin. kulit akan kembali kental, garisan yang halus akan hilang dan kedutan akan menyurut. bintik-bintik usia akan samar dan bebayang mata akan berkurangan. malahan, tangan dn kaki anda juga akan memperolehi kegebuan keremajaan yang baru.

BIO-H*HGH MEMPERTINGKATKAN TENAGA.
Ucapkan selamat tinggal kepada kelesuan untuk selamanya. HGH menghidratkan semula tisu-tisu badan dan mempercepatkan metabolisma sel untuk menambahkan ketahanan dan daya tenaga. dalam masa beberapa minggu, setelah mengambil HGH anda akan mempunyai tahap tenaga yang lebih tinggi, pengawalan perasaan yang lebih baik dan perasaan bimbang yang berkurangan.

BIO-H*HGH MEMPERTINGKATKAN DAYA INGATAN.
Anda semakin terlupa nama dan temujanji? sukar untuk memberi perhatian dan mudah lupa apa yang anda fikir sebelumnya?Kajian menunjukkan bahawa orang dewasa yang kekurangan Hormon Tumbesaran, apabila diberi HGH, berupaya mempertingkatkan keupayaan kognitif (kebolehan untuk berfikir dengan waras) dan daya ingatan mereka. Mengekalkan tahap HGH yang tinggi semasa usia kita meningkat mungkin dapat menahan kehilangan sel-sel otak dan membantu otak kita berfungsi dengan baik sepanjang hayat kita.

BIO-H* HGH MENGHAIRAHKAN GAYA HIDUP SEKS.
Sentiasa letih dan tidak berminat pada seks lagi? Dengan HGH anda dapat memulihkan dan menyongsangkan ,masalah kekurangan daya tenaga dan prestasi seks. Walaupun tidak terdapat kajian klinikal mengenai kesan HGH ke atas fungsi-fungsi seks, para pengkaji melaporkan bahawa kedua-dua lelaki dan wanita menyatakan bahawa gaya hidup seks mereka lebih baik semenjak mengambil HGH.

BIO-H*HGH MENAJAMKAN PENGLIHATAN.
Sudah menjadi lumrah kehidupan- bila usia meningkat, penglihatan anda juga akan mula kabur. Ini berpunca daripada kehilangan kekenyalan kanta mata, bermula apabila anda berumur 30 tahun dan menjadi semakin teruk selepas 40 tahun. walaupun kesan HGH ke atas penglihatan tidak diketahui,mereka yang mengambil hormon ini menyatakan penglihatan mereka semakin baik-mereka tidak memerlukan kacamata untuk membaca, mempunyai fokus yang lebih tajam,penyesuaian yang lebih baik dan peningkatan penglihatan pada waktu malam.

BIO-H*HGH MELENAKAN TIDUR ANDA.
Tidur malam yang lena serta menyegarkan adalah satu keperluan untuk kelihatan lebih muda dan merasa hebat. pembebasan Hormon Tumbesaran berlaku sejenak selepas kita tidur. Kadar pembebasan ormon Tumbesaran yang tertinggi berlaku apabila kita benar-benar lena. Orang dewasa yang mempunyai kadar HGH yang kurang dan orang yang berumur mempunyai corak tidur yang terganggu dan abnormal. Mereka sering terjaga pada waktu malam, dan merasa sukar untuk tidur kembali dan selalunya letih apabila bangun pagi. Dengan meningkatkan kadar HGH, kebanyakan daripada mereka menyatakan bahawa corak tidur mereka lebih baik, mereka menikmati tidur yang nyaman dan berkualiti. Ada di antara mereka yang menyatakan bahawa walaupun mereka memerlukan tidur yang kurang, mereka merasa segar dan bertenaga.

BIO-H*HGH MENINGKATKAN IMUNISASI.
Tiada keraguan bahawa imunisasi, penuaan dan umur yang panjang berkait rapat dengan Hormon Tumbesaran. Dr Grey Fahy, seorang ahli kaji yang terkemuka dalam fisiologi sel dfi Institut Kajian Perubatan Naval, di Maryland,AS berkata - "Hormon Tumbesaran memberi nafas baru kepada sistem imunisasi dan merupakan rawatan yang memberi harapan yang tertinggi kepada kesihatan manusia dan penyongsangan penyakit-penyakit degeneratif. kita berpeluang untuk mengekalkan sistem imunisasi yang hampir serupa dengan apa yang dimiliki ketika berumur 20 tahun, sedangkan usia kita udah menjangkau 80 tahun" Kita dapat hidup tanpa penyakit dan menikmati jangka hayat yang lebih panjang dan sihat apabila sistem imunisasi kita ditingkatkan dengan HGH.

TINGKATKAN PARAS HGH MELALUI TAMBAHAN SECARA SEMULAJADI.
Terdapat beberasebatian semulajadi yang mampu menaikkan kadar HGH dengan berkesan. kini terdapat rumusan semulajadi perangsang pengeluaran HGH yang direka khas untuk membantu badan kita mengeluarkan dan membebaskan HGHnya tersendiri. para pakar mempercayai bahawa cara ini lebih berkesan dan selamat daripada menyuntik atau mengambil HGH secara telus ke dalam tubuh badan.

KEMBALIKAN KUALITI HIDUP YANG PERNAH ANDA NIKMATI.
Hormon Tumbesaran Manusia merupakan Kemuncak Keremajaan anda yang sebenarnya. Ianya mampu mempercantikkan rupa paras anda, mempertingkatkan kecergasan anda memperbaiki kesihatan anda dan meningkatkan daya hidup anda. Ianya tidak terlalu awal untuk memulakan pengambilan tambahan perangsang HGH. Terdapat pakar yang menyatakan bahawa peningkatan paras HGH harus bermula sebelum anda berumur 30 tahun.

PETANDA KEKURANGAN HGH
Kadar HGH yang berkurangan mudah dikesan. Ianya termasuk :

 • Perasaan resah yang tidak menentu
 • Kekurangan daya tenaga.
 • Sentiasa berasa letih.
 • Mudah marah.
 • Kelihatan/ Merasa lebih tua dari usia sebenar.
 • Kekurangan daya hidup dan libido.
 • Kesihatan yang tidak dapat dijelaskan.
 • Peningkatan lemak di abdomen dan pinggul.
 • Sukar untuk mengurangkan berat badan.
 • Daya tahan dan kekuatan yang berkurangan.
 • Sering merasa letih apabila bangun dari tidur.
 • Paras kolestrol darah yang tinggi (LDL yang meningkat)


BIO-H MACA 


bio-h maca
KANDUNGAN : 8GM X 20 sachet
RM248.00 (SM)RM248.00 (SS)
Beli Sekarang!Beli Sekarang!