ORDER  EXPRESS:
0122366551 / 0162251579

GAMATEMAS.COM

PUSAT JUALAN ONLINE PRODUK GAMATEMAS DIPERCAYAI SEJAK 2003

Bengkak Kelenjar Prostat

Pembengkakan kelenjar prostat melibatkan 75% dari lelaki yang berumur. Tandanya ialah kencing malam, kederasan aliran air kencing yang menurun, susah untuk memulakan pembuangan air kecil dan menitis selepas kencing. Rawatan moden terdiri dari ubatan tetapi secara definitif ia di sembuhkan dengan pembedahan TURP (transurethral prostatectomy) yang mengikis buang bengkak prostat itu. Perlu diberi perhatian supaya menjalani pemeriksaan lengkap oleh doktor terlebih dahulu untuk mengenalpasti jenis bengkak supaya dapat mengesan masalah kanser prostat yang juga mengancam kaum lelaki yang berusia 55 tahun ke atas.

Gamat mempunyai kesan anti radang dan menyurutkan bengkak mampu membantu pada peringkat awal bengkak kelenjar prostat. Bagi pencegahan dari masalah kanser prostat pula proses pencucian usus menghindari pengumpulan toksin yang boleh mengakibatkan barah sementara C3 Spirulina pula mencegah kanser yang disebabkan oleh kemusnahan DNA di dalam sel badan manusia.


DISYORKAN MAKANAN TAMBAHAN

  • C3 Spirulina
    2 sudu besar 2 kali sehari (2 Sudu Besar (1 cup seperti yang disediakan bersama produk dibancuh dengan segelas air sejuk - bergantung kepada tahap kepekatan yang diingini)
  • Pati Gamat Oren
    1 sudu besar 2 kali sehari - Elok dimakan 1/2 jam selepas Bioseed (Peringatan: Jika anda ada alahan pada perisa Oren, sila gunakan Pati Gamat Biru)
  • Bioseed Moringa
    Makan 1/2 jam sebelum makan dan minum air kosong sekurang-kurangnya 8 gelas sehari supaya Bioseed boleh bertindak dengan baik)