ORDER  EXPRESS:
0122366551 / 0162251579

GAMATEMAS.COM

PUSAT JUALAN ONLINE PRODUK GAMATEMAS DIPERCAYAI SEJAK 2003

Mati Pucuk

Masalah sukar untuk mencapai atau mengekalkan ereksi dipanggil mati pucuk. Ianya boleh disebabkan oleh stress, penuaan dan oleh penyakit seperti kencing manis, darah tinggi, salurdarah tersumbat dll. Anda digalakkan untuk sentiasa bersenam untuk melancarkan pengaliran darah ke seluruh badan dan amalkan kehidupan yang tenang. Dan jangan merokok.

Gamat membantu dari kesan vasodilatasinya iaitu mengembangkan salurdarah dan melancarkan pengaliran darah. Di samping itu ia meningkatkan metabolisme dan memberi tenaga lebihan yang diperlukan. Gamat ada juga kesan penenang untuk membantu mereka yang stress. C3 Spirulina mengandungi khasiat seimbang yang mana vitamin A, B kompleks, E, zink dan selenium membantu meningkatkan keupayaan seks. Kesan anti oksidans membantu mengatasi masalah penyumbatan salurdarah. Bio-H mengandungi Arginine yang turut di kenali sebagai 'viagra traditional' turut membantu. Ujikaji menunjukkan 2.5g Arginine (2 paket Bio-H mencukupi) jika di makan selama 2 minggu dapat membantu mengatasi kebanyakan masalah mati pucuk. Peningkatan HGH juga membina semula kandungan hormon lelaki (testosteron) di samping meningkatkan kenikmatan hubungan seksual. Ubi jaga di dalam G-café juga mempunyai kesan melancarkan pengaliran darah yang mana dikatakan mempunyai kesan mengatasi mati pucuk beberapa kali ganda lebih hebat dari Tongkat Ali.


DISYORKAN MAKANAN TAMBAHAN

 • C3 Spirulina
  2 sudu besar 2 kali sehari (2 Sudu Besar (1 cup seperti yang disediakan bersama produk dibancuh dengan segelas air sejuk - bergantung kepada tahap kepekatan yang diingini)
 • Pati Gamat Oren
  1 sudu besar 2 kali sehari - Elok dimakan 1/2 jam selepas Bioseed (Peringatan: Jika anda ada alahan pada perisa Oren, sila gunakan Pati Gamat Biru)
 • Bioseed Moringa
  Makan 1/2 jam sebelum makan dan minum air kosong sekurang-kurangnya 8 gelas sehari supaya Bioseed boleh bertindak dengan baik)
 • Bio-H Maca - makan sebelum tidur dalam keadaan perut kosong (tidak makan selama 2 jam) - (Boleh dibancuh dengan air biasa iaitu air mineral suhu bilik atau air soya sejuk)
 • G-Cafe Ubi Jaga Light -  3-4 paket sehari
  Minuman harian yang memberi tenaga 4x lebih baik dari Tongkat Ali dan Ginseng dan membantu pengaliran darah yang baik


KEGUNAAN LUARAN


Gel Gamat  boleh membantu mengelakkan ejakulasi prematuur (disapu pada bahagian sulit)