ORDER  EXPRESS:
0122366551 / 0162251579

GAMATEMAS.COM

PUSAT JUALAN ONLINE PRODUK GAMATEMAS DIPERCAYAI SEJAK 2003

Alahan merupakan tindakbalas hypersensitiviti badan yang boleh mengakibatkan tindakbalas pada kulit(ruam)/eczema, hidung(resdung)/allergic rhinitis, mata(gatal mata)/allergic conjunctivitis dan tekak(gatal tekak)/allergic pharyngitis. Faktor penyebab berkemungkinan faktor dalaman seperti perubahan suhu dan makanan(protein terutamanya dari makanan laut dan bahan kimia spt bahan perasa, pengawet dan pewarna tiruan). Atau faktor luaran seperti asap, habuk, sabun dll. Faktor di atas perlulah dielakkan.

Gamat mengandungi bahan yang bertindak seperti antihistamina yang boleh mengurangkan gatal. Di samping itu ia boleh mengurangkan radang dan masalah hypersensitiviti. Pada kulit, di samping kaya dengan kollagen, gamat membantu melegakan ruam dan mencepatkan penumbuhan tisu kulit yang baru. Bioseed mengelakkan masalah peracunan diri dan pengeluaran toksin melalui kulit sementara C3 spirulina menyempurnakan zat-zat yg diperlukan oleh sel kulit.

DISYORKAN MAKANAN TAMBAHAN :

 • Pati Gamat (Biru) / Oren 
  1 sudu besar 2 kali sehari (Elok dimakan 1 jam selepas Bioseed) 

 • Bioseed Moringa
  1 paket sehari (Makan 1/2 jam sebelum makan pagi dan malam dan minum air kosong sekurang-kurangnya 8 gelas sehari supaya Bioseed boleh bertindak dengan baik)
 • C3 Spirulina
  2 sudu besar 2 kali sehari (2 Sudu Besar (1 cup seperti yang disediakan bersama produk dibancuh dengan segelas air sejuk - bergantung kepada tahap kepekatan yang diingini)

KEGUNAAN LUARAN 

 • Gel Gamat disapu pada ruam/luka kulit yang basah dan Krim Gamat / Lotion Gamat untuk kulit yang kering/parut 
 • Buih Mandian untuk cucian badan/mandian